понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Декларації шепетівських депутатів: Валентина Прохорчук

Декларація про доходи Валентини Прохорчук, БЮТ, Шепетівка
Публікація про статки депутатів Шепетівської міської ради доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутатів Шепетівської міської ради №3. Інформацію про інших народних обранців Шепетівки можна дізнатись, перейшовши за цим посиланням.
Прохорчук Валентина Павлівна
Голова фракції Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», голова комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності та правопорядку Шепетівської міської ради.
Пані Валентина у своїй декларації в рубриці «Посада» вказала, що працює депутатом Шепетівської міської ради. При цьому зазначила, що річний дохід сім’ї складається лише із заробітної плати у розмірі 15 069 грн.
Щоб не виникало непорозумінь, хочемо нагадати, що згідно з Законом України «Про статус депутатів місцевих рад»:
- ст. 6 ч. 1 «Депутат місцевої ради здійснює свої повноваження, не пориваючи з виробничою або службовою діяльністю»;
- ст. 32 ч. 1 «На час сесії чи засідання постійної комісії місцевої ради, також для здійснення депутатських повноважень в інших передбачених законом випадках депутат місцевої ради звільняється від виконання виробничих або службових обов'язків»;
- ст. 32 ч. 2 «У разі здійснення депутатських повноважень у робочий час депутату місцевої ради за основним місцем роботи відшкодовуються середній заробіток та інші витрати, пов'язані з депутатською діяльністю, за рахунок коштів відповідного місцевого бюджету».
Тобто робота депутата місцевої ради – не оплачується, натомість надається право поєднувати виробничу та службову діяльність з депутатською.
Отож можемо припустити, що Валентина Павлівна, допустилася помилки, заповнюючи декларацію.
До сім’ї Валентини Прохорчук входить 20-літня донька.
У власності пані Валентини задекларована земельна ділянка, розміром 900 м2 та квартира 48,2 м2.
Валентина Павлівна балотувалася першим номером у списку кандидатів від ВО «Батьківщина». В результаті, після набрання в м. Шепетівці партією 1 053 голосів, пройшла депутатом до міської ради.
Фото зі сторінки Валентини Прохорчук у Facebook.
Джерело інформації: декларація про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутата Шепетівської міської ради VII скликання.

Щоб поділитись записом зі своїми друзями у соціальних мережах натисніть на відповідну кнопку нижче

Немає коментарів:

Дописати коментар