суботу, 11 березня 2017 р.

Декларація про доходи за 2015 Володимира Мазаєва

Депутат АПУ Шепетівка Мазаєв Володимир
Мазаєв Володимир Васильович

Член фракції «Аграрна партія», заступник голови комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва, охорони навколишнього середовища Шепетівської міської ради.

Публікація про статки депутатів Шепетівської міської ради доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутатів Шепетівської міської ради №17. Інформацію про інших народних обранців Шепетівки можна дізнатись, перейшовши за цим посиланням.Працює завідувачем Шепетівського міськміжрайонного відділу лабораторних досліджень Державної установи «Хмельницький обласний лабораторний центр Державної санітарно-епідеміологічної служби України». В рубриці «Члени сім’ї декларанта» пан Володимир поставив прочерки.

Річний бюджет Володимира Мазаєва в 2015 році склав 130 792 грн, з яких 87 574 грн становить заробітна плата. Також вказані ще матеріальна допомога та страхові виплати/відшкодування.

У власності Володимира Васильовича є квартира, площею 48 м2, та гараж на 20,4 м2. В розділі «Відомості про транспорті засоби» пан Мазаєв задекларував велосипед «Україна» 1985 року.

До міської ради Мазаєв Володимир Васильович балотувався на виборчому окрузі №15 (вул. Островського: 52 к. Є; просп. Миру: 18–20, 22–28 к. Г). Зумів отримати підтримку 89 виборців, що становить 25,35% від загальної кількості проголосованих і дає можливість бути депутатом Шепетівської міської ради.

Фото: http://ngokolo.blogspot.com
Джерело інформації: декларація про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутата Шепетівської міської ради VII скликання.

Немає коментарів:

Дописати коментар