понеділок, 13 листопада 2017 р.

Мандри вишиваним шляхом Шепетівки

 Зустріч мандрівників вишиваним шляхом відбулась вдруге. І Шепетівка знову приєдналося до всеукраїнської естафети популяризації внутрішнього туризму та мандрівок.

Цього року Ірина Журавель та Сергій Нагорний подорожували Україною із заходу на схід різними видами громадського і приватного транспорту, а також зупинялись на ночівлю в різних місцях: від наметів та таборів, до готелів та кімнат відпочинку на вокзалі, як сталося і в Шепетівці (за відгуками мандрівників було достатньо комфортно, окрім поїздів і голосу диктора).


Ірина Журавель - мандрівниця, блогер, цифровий кочівник та мисливець за акціями. Автор проекту "Сам собі Колумб" та першої в Україні школи мандрів Just Travel. За плечима у неї досвід автостопу, перельотів за 0 євро, каучсерфінгу, лакшері вілл, волонтерства. Відвідала близько 20 країн Європи та більше 80 міст. Останні 18 місяців провела в безперервній подорожі Південно-Східною Азією, в якій відвідала 6 країн та на власному досвіді спробувала travelliving (життя в подорожі).


Сергій Нагорний - український тревел-відеоблогер, відвідав 24 країни, пройшов пішки через всю Іспанію, побував у більше ніж 70-ти містах України.

22 червня подорожуючі завітали до Шепетівки. Після екскурсії музеєм М. Островського та вільної прогулянки містом, мандрівники зустрілись з журналістами щоб розповісти про свої враження.

Дякуємо всім хто долучився до зустрічі та спілкування, Кафе Partyфон Шепетівка за частування, а співробітників Обласного літературно-меморіального музею Миколи Островського -  за розповідь та прогулянку нашим містом.
Разом долучаймося до розвитку туристичної Шепетівки!
Відео зустрічі в кафе "PartyFon"


Новини від Like TV

Блог Ірини Журавель про прогулянку Шепетівкою тут.

Відео від мандрівників!

Немає коментарів:

Дописати коментар