понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Декларації шепетівських депутатів: Богдан Одуд


Зараз дуже популярною є тема оприлюднених електронних декларацій народних депутатів України. Але не менш цікавою є інформація про статки наших обранців до Шепетівської міської ради.
Згідно з Законом України «Про доступ до публічної інформації» ГО "Об'єднання ініціатив "Коло" вдалося отримати копії декларацій про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутатів Шепетівської міської ради VII скликання.
ГО "ОІ "Коло" спробувала їх проаналізувати.
Отож, стартуємо з Одуда Богдана Михайловича.

Богдан Одуд – голова фракції Всеукраїнське об’єднання «Свобода» Шепетівської міської ради, секретар комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, планування, бюджету, фінансів.

Богдан Михайлович зазначив, що працює головою правління в Кредитній спілці «Народна каса».

Сім’я складається з дружини та 33-річного сина.
У власності депутата є будинок на 81,5 м2, гараж 22,3 м2 та літня кухня.
Щодо володіння земельними ділянками і транспортними засобами, в пана Богдана, його дружини та сина нічого не задекларовано.
Загальний дохід сім’ї складає 63 146 грн, з яких 40 457 грн становить заробітна плата Богдана Михайловича за 2015 рік.
Нагадаємо, що Одуд Богдан Михайлович балотувався в депутати від територіального виборчого округу №8 (вул. Українська: 78–108; вул. Черняховського (Леніна), пров. Гвардійський, пров. Данила Галицького, пров. Достоєвського, пров. Луначарського, просп. Миру: 7, 9–13, 15). І з результатом 86 голосів, що становить 20,2% від загальної кількості проголосованих, пройшов до міської ради.

Фото з офіційного сайту Шепетівської міської ради.
Джерело інформації: декларація про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутата Шепетівської міської ради VII скликання.

Щоб поділитись записом зі своїми друзями у соціальних мережах натисніть на відповідну кнопку нижче

Немає коментарів:

Дописати коментар