вівторок, 1 листопада 2016 р.

Декларації шепетівських депутатів: Володимир Синюта

Публікація про статки депутатів Шепетівської міської ради доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутатів Шепетівської міської ради №5. Інформацію про інших народних обранців Шепетівки можна дізнатись, перейшовши за цим посиланням.

Синюта Володимир Володимирович

Позафракційний, член партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», голова комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва, охорони навколишнього середовища Шепетівської міської ради.

У рубриці «Посада» Володимир Синюта зазначив, що є військовим пенсіонером та депутатом Шепетівської міської ради.
Сім’я пана Володимира складається з дружини та 17-річного сина.
Річний дохід сім’ї складає 65 332 грн. З них, Володимир Володимирович зазначив річну заробітну плату у розмірі 57 630 грн. Але враховуючи, що оплачуваного місця роботи вказано не було, ймовірно, пан Володимир помилився і замість зарплати вказав пенсійні виплати. Також в декларації зазначено 5 502 грн. прибутку від дивідендів та процентів і 2 200 грн. матеріальної допомоги.
У володінні Володимира Синюти є 3 земельні ділянки, загальною площею 1 140 м2, квартира на 20,7 м2, садовий будинок на 93,5 м2, гараж на 96 м2 та інше нерухоме майна на 48 м2. Також дружина пана Володимира має у власності квартиру на 62 м2.
Серед транспортних засобів в декларації зазначена автівка Skoda Octavia 1999 року.
Вклади в банках пан Синюта вказав – 11 грн.
До міської ради Володимир Синюта пройшов першим кандидатом у списку від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», яка у м. Шепетівці набрала 1 816 голосів.

Фото зі сторінки Володимира Синюти у Facebook
Джерело інформації: декларація про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутата Шепетівської міської ради VII скликання.

Щоб поділитись записом зі своїми друзями у соціальних мережах натисніть на відповідну кнопку нижче

Немає коментарів:

Дописати коментар