пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Декларація про доходи за 2015 Василя Гетьмана

Декларація про доходи Василя Гетьмана
Публікація про статки депутатів Шепетівської міської ради доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутатів Шепетівської міської ради №13. Інформацію про інших народних обранців Шепетівки можна дізнатись, перейшовши за цим посиланням.

Гетьман Василь Михайлович

Член фракції Об’єднання «Самопоміч», заступник голови комісії з з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності та правопорядку Шепетівської міської ради.
Василь Гетьман у рубриці «Посада» вказав, що є депутатом Шепетівської міської ради. Сім’я складається з дружини, 17-річного сина, 15-річної доньки та 6-річного сина. У розділі «Відомості про доходи декларанта та членів сім’ї»  стоять прочерки.
У власності Василя Михайловича знаходиться автомобіль ВАЗ ‎2107 1983 року. Дружина володіє земельною ділянкою, площею 2 500 м2, та житловим будинком на 178,4 м2.

Василь Гетьман балотувався на територіальному виборчому окрузі №2 (вул. Володі Ковальчука, вул. Комарова, вул. Косецька, вул. Лісова, вул. Новоградська, вул. Одухи, вул. Партизанська, вул. Петрова, вул. Сергія Лазо, вул. Фурманова, вул. Чапаєва: 2, 4, 6-6 к. А, 8-10, 12-14, 83-161; вул. Чехова, пров. Косецький, пров. Лісовий, пров. Одухи, пров. Партизанський, пров. Разіна, пров. Чехова, шосе Новоград-Волинське, 115 км). Пану Василю вдалося отримати підтримку 82 виборців, що становить 18,67% і дає можливість бути депутатом Шепетівської міської ради.

Фото зі сторінки депутата у Facebook..
Джерело інформації: декларація про доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік депутата Шепетівської міської ради VII скликання.

Немає коментарів:

Дописати коментар