пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Відомі мандрівники завітають у Шепетівку по Вишиваному шляху

Вишиваний шлях Шепетівка
 Шепетівчани знову вітатимуть мандрівників «Вишиваного шляху»! 22 червня наше місто пізнаватимуть відомий український відеоблогер Сергій Нагорний та кочівниця Ірина Журавель, а ввечері цього ж дня всі бажаючі зможуть особисто поспілкуватись та задати питання гостям в арт-кафе.

5 червня з Ужгорода розпочнуть свою подорож Ірина Журавель та Сергій Нагорний. Рухаючись маршрутом «Вишиваний Шлях» у напрямку столиці, 22 червня пара блогерів відвідає і Шепетівку. 

Ірина Журавель – блогер та мандрівниця, автор проекту «Сам собі Колумб», останні 1,5 роки подорожувала по Азії, відвідала самостійно 23 країни.
Сергій Нагорний – досвідчений travel-blogger, пройшов пішки 1000 км Європою.

Вдень Ірина та Сергій матимуть нагоду дізнатись більше про наше місто, цікаві історії з минулого та життя сьогодні від наших друзів з музею Миколи Островського, а ввечері о 18.30 запланована зустріч мандрівників з жителями міста в арт-кафе “PartyFon”.

Тому якщо тобі цікаво дізнатись про проект «Вишиваний шлях», поспілкуватись з Сергієм Нагорним та Іриною Журавель, задати своє питання та разом відпочити – приходь 22 червня на 18.30 в “PartyFon”.

Громадська організація «Об’єднання ініціатив «Коло» спільно з «Вишиваним шляхом» вдруге організовують прийом мандрівників в місті Шепетівка по всеукраїнському маршруту. Ми запрошуємо і тебе долучитись до організації перебування гостей в нашому місті, а точніше в організації їх ночівлі. Якщо ти знаєш гарну садибу, яка вітає мандрівників, або ж готовий прийняти наших гостей у себе вдома на одну ніч, зателефонуй за номером О989284583 і обговоримо деталі! Якщо у вас є інші цікаві ідеї, ми також раді!

Для розвитку туристичної інфраструктури у місті Шепетівка запрошуємо тебе підтримати проект в рамках програми Громадський бюджет (подробиці тут https://shepetivka.pb.org.ua/projects/show/5), тоді зустрічати гостей буде ще легше та цікавіше!


 Ірина Журавель

Сергій Нагорний
Довідково
З 5-го по 28-е червня 2017 року відбудеться Тур Вишиваним Шляхом - дивовижна подорож найкрутішими місцями України від Ужгорода до Слов’янська. Здійснять мандрівку 4 українських тревел-блогери: Ірина Журавель, Сергій Нагорний, Христя Жук та Сергій Чекмарьов, які подорожуватимуть «Вишиваним Шляхом» - найдовшим туристичним маршрутом в Україні довжиною 2 225 км, який проходить через 11 областей із заходу на схід - Закарпатською, Львівською, Рівненською, Тернопільською, Хмельницькою, Житомирською, Київською, Черкаською, Полтавською, Харківською та Донецькою.

Мета проекту – розкрити туристичний потенціал, різноманітність і красу України, символічно об'єднати західні та східні регіони, популяризувати активний відпочинок та здоровий спосіб життя. Протягом Туру четверо мандрівників щодня опинятимуться в новому місті, відвідуватимуть цікаві місця України, про які мало хто знає, подорожуватимуть автентичними селами і культурними центрами, насолоджуватимуться краєвидами та гостинністю українців і обов’язково щодня ділитимуться враженнями  на YouTube-каналі проекту та описуватимуть свої пригоди у текстових блогах на сайті та сторінках проекту в соціальних мережах. 

Слідкуйте за новинами проекту на сайті та в соціальних мережах: www.ornamentway.com  

Немає коментарів:

Дописати коментар